Title

Integrale Massage

Korte omschrijving

Integrale massage is een massagevorm waarbij verschillende massagetechnieken worden toegepast, zodat spanningen, knopen of verkrampingen in het lichaam met de juiste techniek behandeld kunnen worden. Deze massagevorm is onder andere geschikt bij pijn in de nek, rug of schouders, lage rugpijn, stress, pijn in de heup of benen en spanningshoofdpijn.

Verschillende vormen:

Klassieke-massage

Deze massage geeft ontspanning aan het gehele lichaam. Je zit meteen weer lekkerder in je vel doordat je spieren, weefsels en gewrichten ontspannen en weer soepel zijn geworden. Klassieke massage brengt je weer in contact met je lichaam, het geeft energie en brengt balans in lichaam en geest. De massage zorgt ook voor een goede doorbloeding, waardoor je lichaam makkelijker vastzittende afvalstoffen afvoeren.

Dynamische-massage / Holistic Pulsing

Pulsen en dynamische massage is het schudden, wiegen en pulsen van het lichaam. De bewegingen herstellen het basisritme van je lichaam, hieruit volgt diepere ontspanning van binnenuit wat het proces van loslaten ondersteunt. Het werkt stabiliserend en integrerend.

Stretchen, rekken en compressie

Stretchings en strekkingen revitaliseren de spieren en gewrichten, daardoor komt de doorstroming van energie in je lichaam weer op gang. De strekkingen geven ontspanning en maken de ruimte in het lichaam bewust.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage geeft herstel van diepere spanningen (stress) en klachten die zich in het lichaam hebben vastgezet (knopen). De dieptetechnieken richten zich op de diepere spanningen en klachten in het lichaam, maar ook op wat er diep in het lichaam is vastgezet aan emoties, trauma, stress. Deze massage activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Laag voor laag werken we in deze massage naar de kern van je klacht met de bedoeling om inzicht en bewustwording te krijgen over de klacht.

Energetischemassage

Energetischemassage is verstillend, harmoniserend en werkt diep door naar je innerlijk, daardoor krijgt je lichaam ruimte om blokkades los te kunnen laten. De massage geeft herinrichting van je subtiele energie waardoor je makkelijker in contact kunt komen met je innerlijk en gevoel.

Is dit niet wat je zoekt?

Bekijk dan een van onze andere massagevormen:
Integraal Holistische Massage
Ontspanningsmassage
Cupping
Zwangerschapsmassage