Title

COVID-19 Protocol

Graag informeren wij je over de maatregelen die wij aanhouden en het protocol dat wij hanteren voor, tijdens en na de massage. Deze zijn in grote lijnen opgesteld door het Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs (NGS) in overeenstemming met de overheid en het RIVM, zodat je verzekerd kunt zijn van minimaal risico tijdens het ontvangen van een massage.

Behoor je tot de groep kwetsbare mensen? Dan raden wij je aan om nog een paar weken te wachten met het maken van een afspraak.

Protocol rondom massage en afspraak Na het maken van een afspraak krijg je een mail met vragenlijst om zeker te kunnen stellen dat je geen klachten hebt en de afspraak door kan gaan, of dat we de afspraak verzetten naar een later moment als er toch klachten zijn. Kom niet te vroeg voor de afspraak, zodat je niet onnodig lang in de wachtruimte bent.

Maatregelen in de praktijk

Onze eigen gezondheid houden wij nauwkeurig in de gaten; mochten zich klachten uiten die volgens de richtlijnen van het RIVM vragen om thuis te blijven, dan zal de afspraak verzet worden.